Categorieën

Jablotron 100

Jablotron-100

Wij leveren maatwerk, vraag vrijblijvend een offerte aan. http://www.woningalarm.nl/offerte​

JABLOTRON 100 SERIE (opvolger van het oudere systeem uit 2007 de Oasis)

Het nieuwste, meest complete en meest moderne systeem uit de rijke Jablotron productlijn is de JA-100 serie. Met 120 geheugenplekken, onboard GSM, GPRS en LAN, 15 instelbare secties, 32 programmeerbare uitgangen, 300 gebruikers en nog veel meer mogelijkheden, is de JA-100 het systeem met de mogelijkheden waar de huidige markt om vraagt. 

Daarnaast biedt de Jablotron Cloud een aantal unieke mogelijkheden voor zowel de eindklant als de installateur. De garantie van 5 jaar verraad de absolute kwaliteit die overal in het systeem terug te vinden is.

Het intuïtieve bedienpaneel, de modern vormgegeven componenten en de zeer complete en gebruiksvriendelijke App maken de Jablotron 100 voor de eindgebruiker het ideale systeem.
 

120 geheugenplekken
Het systeem beschikt in de grootste uitvoering over maar liefst 120 geheugenplekken die zowel draadloos als bedraad benut kunnen worden. De draadloze componenten communiceren via de 868Mhz frequentie met gebruik van een protocol en versleuteling die de hoogste graad van beveiliging verzekeren.
Het systeem maakt gebruik van een BUS-systeem waarin alle bedrade contacten uit de JA-100 kunnen worden aangesloten. Door gebruik te maken van de inventieve aansluitmodules kunt u elke bedrade detector aansluiten op dit systeem. De bedrade detectoren van het systeem zelf gebruiken slechts 5mA en zijn dus zeer zuinig te noemen.
In het portfolio vindt u onder andere een PIR met fotocamera van hoge kwaliteit, zeer compacte magneetcontacten, temperatuur sensoren, meerdere sirenes voor binnen- en buitengebruik, luxe afstandsbedieningen en nog veel en veel meer. 

* De JA-106 centrale beschikt over 120 geheugenplekken
* De JA-101 centrale beschikt over 50 geheugenplekken
 

32 programmeerbare uitgangen
Naast 120 geheugenplekken zijn er ook maximaal 32 programmeerbare uitgangen te gebruiken in het systeem. De modules die hiervoor zijn ontworpen zijn zowel draadloos als bedraad te koppelen. Tevens zijn er versies die een hoog of laag vermogen kunnen schakelen. De modules die de programmeerbare uitgangen aansturen nemen geen geheugenplek in waardoor u maximaal gebruikt kunt maken van de geheugenplekken ten behoeve van andere componenten.

De JA-106 centrale beschikt over 32 programmeerbare uitgangen
* De JA-101 centrale beschikt over 8 programmeerbare uitgangen
 

15 instelbare secties
Met 15 instelbare secties kunt u voor elk gebouw de juiste indeling creëren. Per sectie kunt u ook nog een deelschakeling instellen, in totaal kunt u dus 30 verschillende schakelingen creëren. Met deze mogelijkheden kunt u met gebruik van slechts een centrale een compleet bedrijfsverzamelgebouw beveiligen. U kunt hiervoor gebruik maken van maximaal drie radiomodules die u over het pand kan verdelen om een optimaal draadloos bereik te bewerkstelligen. Het hybride systeem geeft u de mogelijkheid om bedraad en draadloos door elkaar heen te gebruiken al naar gelang dat wenselijk is voor uw installatie.
Elke sectie kan eigen codes en mogelijkheden hebben, een eigen meldkamer (maximaal 5 verschillende meldkamers totaal in te stellen) en een eigen deelschakeling hebben. De JA-100 levert u een complete oplossing.

* De JA-106 beschikt over 15 instelbare secties
* De JA-101 beschikt over 6 instelbare secties

Onboard GSM, GRPS & LAN
Alle centrales beschikken over een ingebouwde GSM, GPRS kiezer en een LAN aansluiting.
Indien gewenst kan een PSTN-kiezer (JA-190X) worden aangesloten. Door gebruik te maken van de LAN verbinding (waarvoor geen poorten open gezet hoeven te worden) blijven de kosten zeer laag. De GSM/GPRS dient in dat geval als back-up. Wanneer er geen LAN beschikbaar is kan de GSM/GPRS gebruikt worden of de eventueel toegevoegde PSTN kiezer.
 

Gratis en onbeperkt SMS-meldingen ontvangen?

De Jablotron Cloud stuurt kosteloos e-mail, push en SMS berichten. Ongeacht het aantal berichten en het aantal gebruikers dat u wilt informeren; de unieke Jablotron Cloud verstuurd al deze berichten kosteloos. 

Meldingen van inschakeling, uitschakeling, PG bediening, alarm, foutmeldingen en nog veel meer meldingen zijn gemakkelijk in te stellen vanuit de App op de website-inlog.
De enige ‘kosten’ die u maakt zijn de kosten voor de verbinding naar de Cloud. Wanneer u gebruik maakt van de LAN verbinding zijn hier vaak geen andere kosten dan het al bestaande internet abonnement.Weergave:


Bezig met laden...

JA-101KR-LAN

JA-154E Draadloos code bedien paneel met display

JA-160PC Draadloze PIR bewegingsdetector met ingebouwde fotocamera

JA-151M Draadloos mini magneetcontact

JA-110A BUS bedrade interne sirene

JA-111TH Bus bedrade temperatuur sensor

JA-163A Draadloze batterijgevoede buitensirene met Kap en flitslicht

JA-186JK Zwart

JA-150P Draadloze PIR bewegingsdetector

JA-114E bedien paneel met display

JA-153E Draadloos code bedien paneel

shopping_basket
search

Ja-192J eenvoudige TAG

€ 9,95 * p/stuk

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.