Categorieën

Oudere Alarmsystemen

Oudere-Alarmsystemen

Wij leveren uitsluitend professionele gecertificeerde alarmsytemen. Wij doen de volledige installattie of alleen het voorprogrammeren voor de doe het zelver. Graag adviseren wij u ook over de mogelijkheid KlikAanKlikUit tuin/huis verlichting te schakelen via uw alarm systeem. Het hele huis verlicht als de inbreker nog maar net in de achtertuin staat.

Voor normale woonhuizen is er sinds kort een geweldig alternatief met AJAX alarmsystemen. Dit systeem is ook door handige doe het zelver zelf te installeren. (uiteraard met onze ondersteuning)


Hoe veilig is uw deurslot???   lees hier de consumentenbond test

Een kind van 8 opent in 5 seconden een 2** SKG politie keurmerk slot van LIPS
80% van alle sloten (ook gecertificeerde en keurmerk ) zijn met de slagmetode te openen

BEKIJK HET INBRAAKFILMPJE OP www.veiligslot.nl
 

Heeft u vragen? mail@WoningAlarm.nl

Van 60 slotcilinders met het Politie Keurmerk Veilig Wonen
kregen onze inbraakexperts er 47 open. Zelfs cilinders die
tegen de gebruikte ‘slagsleutels’ bestand zouden moeten zijn
Consumentenbond test. KLIK HIER voor TEST

Per jaar vinden er in Nederland ruim 90.000 woninginbraken plaats plus nog eens hetzelfde aantal pogingen daartoe. De gemiddelde schade bedraagt 2.000 euro. De schade beperkt zich niet alleen tot het gestolen waar, ook worden er veel vernielingen aangebracht. Het grootst is echter de emotionele schade.

Veruit de meeste inbraken (90 procent) worden gepleegd door gelegenheidsdieven, meestal afkomstig uit de eigen omgeving, die met eenvoudige werktuigen (schroevendraaier) binnenkomen. Inbrekers letten met name op de eenvoud waarop de woning te betreden is en de goederen die zij buit kunnen maken, waarbij de "pakkans" tot een minimum zal worden beperkt. Veelal wordt de achterzijde van het pand als plaats van binnenkomst gekozen, omdat daar de beveiliging vaak wat zwakker is en er discreter te werk kan worden gegaan. De meeste woninginbraken vinden steeds meer overdag plaats. Een mogelijke oorzaak is dat ons land meer tweeverdieners telt dan voorheen. Het blijkt dus verstandig om uw spullen op te bergen en de beveiliging in te schakelen, zelfs als u kort weg bent!

84 procent van de huishoudens heeft geïnvesteerd in extra hang- en sluitwerk. Slechts 12 procent heeft een alarminstallatie, het merendeel daarvan nog zonder alarmopvolging.


 Weergave:


Bezig met laden...

Installatie kosten

€ 60,50 * p/stuk

Reis kosten en tijd 1 uur €40 ex btw

€ 48,40 * p/stuk

reis/tijd kosten

€ 60,50 * p/stuk

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.