Categorieën

Gecertificeerde AJAX PRO leverancier


Al meer dan 14 jaar installeren wij professionele alarmsystemen. Sinds de komst van het nieuwe Ajax alarm systeem is het nu ook mogelijk om als beetje handige Doe Het Zelver het systeem zelf te installeren. Hierdoor zijn helaas branche vreemde partijen die geen officiele AJAX dealer zijn met mooie websites met nep reviews en onwerkelijk hoge kortingen op internet te vinden. Dat lijkt mooi maar is het niet. Deze partijen halen systemen vaak uit het buitenland via niet legale wegen. Let op!  U heeft geen AJAX garantie.
Vraag bij elke webshop om hun officiele AJAX PRO leverancier certificaat. Dan weet u dat u bij een door Ajax gekeurd bedrijf koopt. Hebben ze geen certificaat dan staan ze op de Blacklist van Ajax en u zult geen recht hebben op de Ajax garantie.

Wij als professioneel beveiligings bedrijf bieden u het beste systeem in de markt  en installeren dit voor een redelijke prijs. U kunt het ook zelf installeren alleen wel met onze kennis. Anders schrijft u straks ook een negatieve review over het Ajax systeem zoals u op internet kunt vinden. Ik verzeker u dat deze klachten 100% voortkomen uit installatie zonder kennis. Wij hebben honderden systemen geinstalleerd zonder problemen maar weten dan ook wel waar we op moeten letten en delen deze kennis graag met U.

LEES ONZE ONAFHANKELIJKE  REVIEWS
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.