Categorieën

AJAX Alarmsystemen

AJAX-Alarmsystemen

                     
Wij zijn een officieel gecertificeerde Ajax Partner. Pas op voor niet officiele partners, u heeft geen Ajax garantie en systemen komen vaak uit het buitenland via niet legale wegen. Hoe mooier de website hoe voorzichter u moet zijn. Wees waakzaam voor zelf geschreven klanten reviews en zogenaamde leveringen aan niet bestaande klanten. Controleer de bedrijfsnaam op KvK.nl  U zult verrast zijn hoeveel mooie grote webwinkels daar niet geregistreerd staan of onder een vage naam en adres.


Wij hebben niet de mooiste glossy Ajax website maar wel de beste service en after sales, met meer dan 14 jaar installaltie ervaring kiest u niet voor een willekeurige mooi uitziende  webshop maar voor de vakman met kennis.

Ajax is een nieuw alarmsysteem op de markt waarvan wij in eerste instantie dachten, eerst zien dan geloven. Na een paar maaden proefdraaien in 2018 zijn wij zeer enthousiast over dit systeem en hebben inmiddels veel teveden Ajax klanten.
Met name door het installatie en gebruikersgemak, lange batterij levensduur en natuurlijk het opvallend mooie design en snel werkende App verslaat dit systeem alle spelers in de alarm wereld.

Het mooie van dit systeem is dat u het vrij eenvoudig zelf met de app kunt installeren (maar wel met onze kennis en advies voor het beste resultaalt zonder valse alarmen) of wij doen voor u de voorprogrammering en u hoeft het alleen maar te plaatsen. Uiteraard is volledige installatie en programmering in uw woning door ons ook mogelijk. 


Weergave:


Bezig met laden...

AJAX alarmset zelf makkelijk samenstellen, bel ons bij vragen 7 dagen p/week tot 23:00

€ 0,00 * p/stuk

Hub

€ 309,00 * p/stuk

AJAX STREETSIREN

€ 163,00 * p/stuk

AJAX FIREPROTECT

€ 97,01 * p/stuk

AJAX MOTIONCAM

€ 188,00 * p/stuk

AJAX MOTIONPROTECT CURTAIN

€ 147,00 * p/stuk

AJAX HUBKIT BASIS

€ 389,00 * p/stuk

Voorprogrammeren alarm

€ 25,00 * p/stuk

AJAX COMBIPROTECT

€ 113,00 * p/stuk

AJAX-BUTTON paniekknop

€ 41,00 * p/stuk

AJAX MOTIONPROTECT

€ 82,28 * p/stuk

AJAX DOORPROTECT

€ 48,00 * p/stuk


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.