Categorieën

AJAX AlarmsystemenWij zijn een officieel gecertificeerde Ajax Partner. Pas op voor niet officiele partners, u heeft geen Ajax garantie en systemen komen vaak uit het buitenland via niet legale wegen.


Wij hebben niet de mooiste glossy Ajax website maar wel de beste service en after sales, met meer dan 12 jaar installaltie ervaring kiest u niet voor een webshop maar voor de vakman met kennis.

Ajax is een nieuw alarmsysteem op de markt waarvan wij in eerste instantie dachten, eerst zien dan geloven. Na een paar maaden proefdraaien in 2018 zijn wij zeer enthousiast over dit systeem en hebben inmiddels veel teveden Ajax klanten.
Met name door het installatie en gebruikersgemak, lange batterij levensduur en natuurlijk het opvallend mooie design en snel werkende App verslaat dit systeem alle spelers in de alarm wereld.

Het mooie van dit systeem is dat u het vrij eenvoudig zelf met de app kunt installeren of wij doen voor u de voorprogrammering en u hoeft het alleen maar te plaatsen. Uiteraard is volledige installatie en programmering in uw woning door ons ook mogelijk. 


Weergave:


Bezig met laden...

AJAX COMBIPROTECT

De Ajax CombiProtect is een twee in één detector, een draadloze PIR/glas detector met een radius van 12mtr (huisdiervriendelijk tot 20kg.) en een glasbreukdetector met een...

€ 113,00 * p/stuk

AJAX DOORPROTECT PLUS

De Ajax DoorProtect Plus is een slank model magneetcontactzender met tilt- en trilsensor.

€ 73,00 * p/stuk

AJAX DOORPROTECT

Ajax DoorProtect, slank model magneet contactzender inclusief 2 magneten en aansluiting voor aparte bedrade detector.

€ 48,00 * p/stuk

AJAX FIREPROTECT PLUS

De Ajax FireProtect Plus is een draadloze drie in één detector die rook, hitte en CO kan detecteren en heeft een ingebouwde sirene waarmee hij ook autonoom kan functioneren.

€ 147,00 * p/stuk

AJAX FIREPROTECT

De Ajax FireProtect is een draadloze branddetector die rook en hitte kan detecteren en heeft een ingebouwde sirene waarmee hij ook autonoom kan functioneren.

€ 97,01 * p/stuk

AJAX GLASSPROTECT

De Ajax GlassProtect is een slanke draadloze glasbreukmelder met een bereik van 9 meter en is ontworpen voor gebruik binnenshuis.

€ 79,00 * p/stuk

AJAX HOMESIREN

De Ajax HomeSiren is een draadloze sirene met een instelbaar geluidsvolume tot maar liefst 105 dB. en heeft een indicatie status LED.

€ 81,00 * p/stuk

AJAX HUBKIT BASIS

De Hubkit Basis is de startkit. De Ajax hub centrale verbindt ze met de buitenwereld met de ingebouwde GSM en LAN kiezer. 1x Bewegings sensor, 1x handzender, 1x...

€ 389,00 * p/stuk

AJAX HUBKIT COMPLEET

Deze Ajax Starters COMPLEET Kit wordt geleverd inclusief een trendy Touch codebediendeel en bevat alles wat nodig is om uw pand te beschermen. Gevoelige sensoren beveiligen...

€ 599,00 * p/stuk

AJAX KEYPAD

Het Ajax Touch Keypad is een draadloos keypad met touch bedieningstoetsen in een aantrekkelijk design waarmee eenvoudig het Ajax security systeem kan worden bedient.

€ 129,00 * p/stuk

AJAX MOTIONPROTECT CURTAIN

Binnenkort leverbaar De Ajax MotionProtect Curtain detector is een z.g.n. Gordijn detector die met zeer smalle openingshoek van 6°(V) langs ramen en deuren kan worden opgesteld.

€ 147,00 * p/stuk

AJAX MOTIONPROTECT OUTDOOR

De Ajax MotionProtect Outdoor detector is de meest huisdiervriendelijke detector voor binnen en buiten toepassing met een radius van 3 - 15 meter.

€ 289,00 * p/stuk

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.