Categorieën

AJAX Alarmsystemen


    
Wij zijn een officieel gecertificeerde Ajax Partner. Pas op voor niet officiele partners, u heeft geen Ajax garantie en systemen komen vaak uit het buitenland via niet legale wegen.


Wij hebben niet de mooiste glossy Ajax website maar wel de beste service en after sales, met meer dan 12 jaar installaltie ervaring kiest u niet voor een willekeurige mooi uitziende  webshop maar voor de vakman met kennis.

Ajax is een nieuw alarmsysteem op de markt waarvan wij in eerste instantie dachten, eerst zien dan geloven. Na een paar maaden proefdraaien in 2018 zijn wij zeer enthousiast over dit systeem en hebben inmiddels veel teveden Ajax klanten.
Met name door het installatie en gebruikersgemak, lange batterij levensduur en natuurlijk het opvallend mooie design en snel werkende App verslaat dit systeem alle spelers in de alarm wereld.

Het mooie van dit systeem is dat u het vrij eenvoudig zelf met de app kunt installeren of wij doen voor u de voorprogrammering en u hoeft het alleen maar te plaatsen. Uiteraard is volledige installatie en programmering in uw woning door ons ook mogelijk. 


Weergave:


Bezig met laden...

AJAX alarmset zelf makkelijk samenstellen, bel ons bij vragen 7 dagen p/week tot 23:00

€ 0,00 * p/stuk

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.